top of page

STARLIGHT DANCE COMPANY WERD OPGERICHT EN WORDT GELEID DOOR MICHELLE GRAUX EN BRITT VANDENBOSSCHE.

DANSEN IS ONZE PASSIE EN DIE WILLEN WIJ GRAAG MET IEDEREEN DELEN. DANSPLEZIER STAAT DAN OOK VOOROP IN ONZE DANSSCHOOL. WIJ WILLEN DANSERS EEN STIMULERENDE OMGEVING BIEDEN WAAR ZE DE KANS KRIJGEN OM HUN CREATIVITEIT, PERSOONLIJKHEID EN EIGENHEID TE ONTWIKKELEN.

WIJ KIEZEN HIERBIJ VOOR EEN PERSOONLIJKE AANPAK OMDAT WIJ GELOVEN DAT IEDERE DANSER UNIEK IS. WIJ BESTEDEN GRAAG TIJD AAN DE DANS- EN TALENTONTWIKKELING VAN IEDERE DANSER, ELK OP HUN EIGEN MANIER EN TEMPO. DIT DOEN WE ZOWEL INDIVIDUEEL ALS IN GROEP OMDAT OOK TEAMSPIRIT EEN VAN ONZE BELANGRIJKE WAARDEN IS.

OOK AAN DE VRIJHEID VAN DE DANSERS HECHTEN WIJ VEEL BELANG. NATUURLIJK MOETEN ER REGELS ZIJN IN EEN DANSSCHOOL, MAAR EEN DANSER MOET VOORAL ZELF KEUZES KUNNEN MAKEN. WIJ VINDEN OPEN COMMUNICATIE EN WEDERZIJDS RESPECT NOODZAKELIJK BINNEN ONZE DANSSCHOOL. WIJ HOUDEN DUS OOK VAN OPBOUWENDE FEEDBACK VAN DANSERS EN/OF OUDERS.

DANSERS KUNNEN BIJ ONS TERECHT VOOR ZOWEL RECREATIEF ALS COMPETITIEF DANSEN. DE STIJLEN DIE WIJ AANBIEDEN ZIJN: DISCO, STREETDANCE, PREKIDS EN KIDS EN VOOR DE ALLERKLEINSTEN KLEUTERDANS. 

bottom of page